Over Senz Bewind

Wie zijn wij?

Senz Bewind is samenwerkingsverband tussen Renée van der Palen en Eveline van Wijk. Wij zijn gespecialiseerd in de omgang met cliënten die vanwege een gediagnosticeerde beperking niet in staat zijn om hun financiële belangen zelf te behartigen. Denk daarbij aan mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten of Alzheimer patiënten.

We hebben een duidelijk beeld over hoe wij invulling willen geven aan de uitoefening van ons vak. Deze uitgangspunten komen terug in de naam van de organisatie. ‘Senz’ is afgeleid van het Engelse ‘sense’, dat zowel verstand als gevoel betekent. Dit kenmerkt onze werkwijze:

Verstand

Als een cliënt zijn financiën uit handen geeft is het van belang dat de bewindvoerder deskundig is. Senz Bewind legt de lat hoog en staat voor kwaliteit. We hebben jarenlange ervaring, verstand van zaken en alle kennis in huis om de financiële belangen van onze cliënten optimaal te kunnen behartigen. Ook in complexe dossiers.

Gevoel

Het uit handen geven van de financiën is een grote stap. Het is dan ook belangrijk dat onze cliënten een goed gevoel hebben over de wijze waarop wij hun belangen behartigen. Om die reden kiezen wij voor een persoonlijke benadering: al onze cliënten hebben één vaste contactpersoon. Deze heeft oog voor de persoonlijke omstandigheden van de cliënt. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en wederzijds vertrouwen zijn wat ons betreft de basis voor een succesvolle samenwerking.

Renée

“Tijdens mijn rechtenstudie (privaatrecht en gezondheidsrecht) werkte ik in een verpleeghuis met somatische cliënten, cliënten met psychiatrische ziektebeelden en mensen met een verstandelijke beperking. Het werken met deze doelgroep gaf me zoveel voldoening dat ik na afronding van mijn studie gekozen heb voor een baan waarin ik de belangen van deze groep kan behartigen. Inmiddels werk ik jaren met veel plezier als beschermingsbewindvoerder. Senz Bewind geeft mij de vrijheid om op eigen professionele wijze invulling te kunnen geven aan de uitoefening van het vak.

Naast mijn werkzaamheden voor Senz Bewind ben ik opleidingscoördinator van de bewindvoerdersopleiding van de Hogeschool Utrecht. Hier zet ik mijn kennis en ervaring in om anderen op te leiden voor de beroepspraktijk.”

 

Eveline

“Na afronding van mijn studie Fiscale Economie heb ik gewerkt als belastingadviseur bij een accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Ik miste het sociale aspect en vond een nieuwe uitdaging als beschermingsbewindvoerder. Dit vak voer ik al jaren met veel enthousiasme uit. Ik heb niet alleen ruime ervaring met schuldendossiers, maar ook met vermogensportefeuilles.

Door onze verschillende achtergronden (juridisch en fiscaal) vullen we elkaar perfect aan en kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden en adviseren. We delen dezelfde kernwaarden en willen beiden werken binnen een onderneming waarin het belang van de cliënt voorop staat: Senz Bewind.”

Horus

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 085-3036588.

Disclaimer | Privacy Policy | Copyrights Senz Bewind 2018 | RCWebdesign